zondag 11 december 2016

We gaan door met de uitdaging!!kledingsstuk 2,3 en 4!!

                                                        Kledingstuk 2 van de 10
Zo kom ik weken er bijna niet aan toen om achter de naaimachine te kruipen en zo zit ik een week bijna elke avond achter de naaimachine heerlijk!!

Het kerstjurkje van onze jongste dame is ook af. Het lampje moest erbij van haar, zonder ging ze niet op de foto ons eigenwijze dametje.
De stof is van Knippie en het model is van B*inspired editie 3. Het is een model wat mooi staat bij onze meiden en snel in elkaar gezet. Het meeste werk is eigenlijk nog de hals die afgewerkt is met elastisch biasband. Het liefst wilde ze het jurkje aanhouden, maar hij moet nog even de kast is tot de kerst.

  

                                                       Kledingstuk 3 van 10.
Toen was het tijd voor de jurk van mijzelf voor de kerst. Het stofje heb ik gekocht in Wijchen bij een stoffenzaak. Het is zwart met een gouden glitter, want voor mij kan er geen kerst voorbij met een glitter kledingstuk. Het model komt uit de knipmode.
 

Kledingstuk 4 van 10
Toen was er het dochtertje van een nichtje van mij, die nog geen kerstjurkje had en aangezien zij het ook niet al te breed hebben, heb ik aangeboden een jurkje te maken. Ik had nog een stukje over van de zwarte glitterstof, daar heb ik het lijfje van gemaakt. Het onderste stofje had ik ook al een tijdje liggen om rokjes voor mijn meiden te maken, maar hierbij paste het ook perfect dus toen hiervoor gebruikt. 
De mouwen en hals heb ik afgewerkt met zilveren elastisch glitter biasband.
2 opmerkingen: